ObalR.sk

Obaly na Ručné balenie

 
 
Celkom:

Tovar:    Ks

KOŠÍK
RegistráciaPrihlásenieObchodné podmienkyOchrana osobných údajovCookiesKontaktujte nás
AKCIA

AKCIAAkcia

AKCIA - VÝPREDAJAKCIA - VÝPREDAJ

DRUH

VRECKÁ / SÁČKY/VRECKÁ / SÁČKY/

VRECIA  a návlekyVRECIA a návleky

TAŠKY na odnos tovaruTAŠKY na odnos tovaru

POHÁRE na teplé a studené nápojePOHÁRE na teplé a studené nápoje

TANIERE, RIAD, PRÍBORY TANIERE, RIAD, PRÍBORY

MISKY, BOXY, KRABICEMISKY, BOXY, KRABICE

TÁCKY. PODLOŽKYTÁCKY. PODLOŽKY

FOLIA, PAPIER,ALUFOLIA, PAPIER,ALU

LEPIACE PÁSKYLEPIACE PÁSKY

VIAZACÍ MATERIÁLVIAZACÍ MATERIÁL

DEKORÁCIE, VÝZDOBADEKORÁCIE, VÝZDOBA

CUKRÁRSKE A BARMANSKÉ DEKORÁCIE CUKRÁRSKE A BARMANSKÉ DEKORÁCIE

OBRUSY, PRESTIERANIAOBRUSY, PRESTIERANIA

OBRÚSKY /SERVÍTKY/OBRÚSKY /SERVÍTKY/

OCHRANNÉ PROSTRIEDKY OCHRANNÉ PROSTRIEDKY

HYGIENAHYGIENA

Peňaženky, pokladničky, puzdrá na mincePeňaženky, pokladničky, puzdrá na mince


Odporúčame:

Navigácia pre cyklistov
www.urbancyclers.com
Navigácia pre cyklistov

 

Obchodné podmienky

Ceny

Za tovar platíte vždy cenu, aká je pri ňom uvedená v čase objednávky. Zákazníci so zľavou uvidia svoju cenu až po prihlásení. K cene tovaru sa pripočíta cena za dopravu nasledovne:

a) 0,00 € pri osobnom odbere objednaného tovaru v Lužiankach
b) 0,00 € pri objednávkach nad 200 €
c) 6,90 € pri objednávkach do 200 € zasielaných poštou alebo kurierom

ZĽAVY

5 % pre zaregistrované firmy s prideleným IČOm, 

 

alebo

 1 % za každých 200 € odobraného a zaplateného tovaru v rámci jedného kalendárneho roku, maximálne však 15 %

spolu maximálne 15 %

Zľava sa nevzťahuje na tovar v akcii.

Dodávateľ si vyhradzuje právo krátiť alebo úplne odobrať už získanú zľavu ak odberateľ neprevezme objednaný tovar alebo nezaplatí za tovar v stanovenom termíne.

 

Dodacie podmienky

Tovar zasielame poštou alebo kurierom.

Poštou je možné zaslať balík o hmotnosti maximálne 10 kg. Zásielky ťažšie ako 10kg a neskladné

sa vždy zasielajú kurierom. Je možnosť tiež osobného prevzatia tovaru v sídle firmy v Lužiankach.

O prijatí objednávky, vystavení predfaktúry a odoslaní tovaru Vás budeme informovať e-mailom, a tiež o nachystaní tovaru na osobný odber.

Tovar s označením „ skladom "sa expeduje do 2 pracovných dní, za predpokladu, že je na sklade v dostatočnom množstve.

 

O dostupnosti ostatných tovarov sa informujte.

V prípade, že z akýchkoľvek príčin nebudeme schopní dodržať uvedené dodacie doby, tak Vás budeme o tom informovať.

 

 Spôsoby platby

Za tovar môžete zaplatiť prevodom z Vášho účtu po prijatí predfaktúry, ktorú Vám zašleme na Váš e-mail / v objednávke označte: predfaktura cez internet /

Platiť za tovar môžete tiež v hotovosti pri prevzatí zásielky od kuriera alebo na pošte - dobierka  / v objednávke označte: dobierka /

V hotovosti môžete tiež vyplatiť tovar pri osobnom odbere v Lužiankach. / v objednávke označte hotovosť pri osobnom odbere /

Stáli zákazníci po minimálne 3-tej objednávke nad 200 € a organizácie s účtom v Národnej banke môžu nakupovať na faktúru so splatnosťou. Táto možnosť je podmienená predchádzajúcim súhlasom dodávateľa. / v objednávke označte: zmluvný odberateľ /

 

Stornovanie objednávky

Vašu objednávku môžete kedykoľvek stornovať bez udania dôvodu. Informujte nás však o tom, pokiaľ je to možné, okamžite ako sa tak rozhodnete.

 

Ochrana osobných údajov

Všetky údaje požadované pri registrácii slúžia len k zabezpečeniu realizácie objednávky kupujúceho (spracovania objednávky, dodania tovaru) ako aj pre potreby neskoršej komunikácie s kupujúcim (reklamácia, stornovanie objednávky, vrátenie objednaného tovaru). Osobné údaje nie sú poskytované žiadnym tretím osobám. Všetky osobné údaje sú chránené v zmysle platného právneho poriadku Slovenskej republiky, najmä zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon o ochrane osobných údajov“).

Kupujúci udeľuje predávajúcemu v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov súhlas na spracovávanie jeho osobných údajov uvedených v objednávke v informačnom systéme predávajúceho za účelom plnenia uzavretej kúpnej zmluvy a za účelom ponúkania služieb a tovarov predávajúceho. Kupujúci udeľuje predávajúcemu súhlas dobrovoľne, na dobu do jeho odvolania. Kupujúci má právo udelený súhlas písomne kedykoľvek odvolať.

Kupujúci svoj súhlas môže kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme, zmažeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať.

Viac informácií o tom ako chránime Vaše súkromie sa dočítate v samostatnom dokumente tu : Ochrana osobných údajov.

 

Záruka, reklamácie, vrátenie tovaru

Na všetok predávaný tovar, pokiaľ nie je uvedené inak, poskytujeme zákonom stanovenú záručnú dobu. K tovaru pribaľujeme potrebné doklady. Reklamácie vybavujeme v pracovných dňoch cez e-mail, telefonicky alebo písomne. Záruka sa nevzťahuje na závady spôsobené nesprávnym použitím. Reklamovaný tovar musí byť doručený predávajúcemu do miesta jeho podnikania spolu s písomným oznámením závady, inak bude reklamácia považovaná za neplatnú. Pri reklamácii je nutné predložiť doklad o zaplatení.

Ak nebudete s tovarom spokojní, môžete ho bez udania dôvodu vrátiť do 14 dní od prebrania zásielky. Tovar musí byť nepoškodený, v pôvodnom obale a bez známok použitia. Peniaze Vám vrátime, alebo si môžete vybrať iný tovar.

Záverečné ustanovenia

Predávajúci ručí kupujúcemu za odoslanie tovaru v rámci dohodnutej dodacej doby, za cenu tovaru v čase objednávky, za kvalitné zabalenie tovaru, za dodanie správneho tovaru. Predávajúci neručí kupujúcemu za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú kuriérskou službou (alebo udaním nesprávnej adresy kupujúceho), za prípadné nedodanie tovaru (vinou dodávateľa), za poškodenie zásielky zavinené kuriérskou službou (v takom prípade je nutné uplatňovať reklamáciu priamo u pracovníka kuriérskej služby, alebo na pošte. Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke.

 

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte nás.

Prajeme Vám príjemné nakupovanie!

 

 

 

 
Papierový pohár rýhovaný NATUR 0,25 l [25 ks] W8
Papierový pohár  rýhovaný NATUR 0,25 l [25 ks] W8
2.4 €

EUROpeňaženka PROFI 8 s opaskom, textilná, čierny zásobník
EUROpeňaženka PROFI 8 s opaskom, textilná, čierny zásobník
26 €

folia PVC MAXBOX 30cm x 150m, s odrezávacou pílkou, FIALOVÁ
folia PVC MAXBOX 30cm x 150m, s odrezávacou pílkou, FIALOVÁ
3.9 €

alobal MAXBOX 44cm x 75m, s odrezávacím nožíkom
alobal MAXBOX 44cm x 75m, s odrezávacím nožíkom
8.5 €

Vidlička z dreva 16 cm [100 ks]
Vidlička z dreva 16 cm [100 ks]
3.5 €

Doypack WHITEzip 1000ml, 18x9x29cm, 100 ks,OPP20/AL8/PE100
Doypack WHITEzip 1000ml, 18x9x29cm, 100 ks,OPP20/AL8/PE100
25.7 €

Papier. vrecká hnedé nepremastiteľné,12,5x14cm [200 ks] 2x otvor
Papier. vrecká hnedé nepremastiteľné,12,5x14cm [200 ks] 2x otvor
1.5 €

vrecká - posuvný uzáver 230x300/0,07mm, 50 ks, LDPE,
vrecká - posuvný uzáver  230x300/0,07mm, 50 ks, LDPE,
4.3 €

impulzná zváračka FS-300B, kovová, zvar 300x8mm, 650W
impulzná zváračka FS-300B, kovová, zvar 300x8mm, 650W
135 €

Caterplate transparent,10ks, catering set tanier a príbor
Caterplate transparent,10ks, catering set tanier a príbor
6.9 €

Papierový pohár biely 0,25 l [100 ks], W8
Papierový pohár biely 0,25 l [100 ks], W8
3.6 €

BIO ECO tanier na polievku, 400 ml, 50 ks,
BIO ECO tanier na polievku, 400 ml, 50 ks,
3.8 €

Doypack PETzip,1000ml, 18x9x29cm, 100 ks, PET12/PE100
Doypack PETzip,1000ml, 18x9x29cm, 100 ks, PET12/PE100
17.9 €

Hliníková fólia hrubá 50cm x 10m, 99my [1 ks]
Hliníková fólia hrubá 50cm x 10m, 99my  [1 ks]
20 €

Doypack NATUR ALzip 500ml, 13x7x22,5cm, 100 ks,PAP35/AL8/PE80
Doypack NATUR  ALzip 500ml, 13x7x22,5cm, 100 ks,PAP35/AL8/PE80
15.7 €

doypack AL na kávu, zip+W ventil, 500ml, 50ks, PET/AL/PE, 13x7x
doypack AL na kávu, zip+W ventil, 500ml, 50ks, PET/AL/PE, 13x7x
15 €

Doypack s ventilom na tekuriny, 500ml, 100 ks, PET12/PE100,
Doypack s ventilom na tekuriny, 500ml, 100 ks, PET12/PE100,
23 €

Papierová miska 130 ml, BEST ICE CREAM, 25 ks,
Papierová miska 130 ml, BEST ICE CREAM, 25 ks,
1.4 €

vrece na odpad 700x1000/0,06mm, 10 ks, LD, zaťahovacie, modrá,
vrece na odpad 700x1000/0,06mm, 10 ks, LD, zaťahovacie, modrá,
2.2 €

vrecká STABILO BLACK 250g ventil W, 10x6x25 cm,50ks,OPP20/AL8/P
vrecká STABILO BLACK 250g ventil W, 10x6x25 cm,50ks,OPP20/AL8/P
16 €

Pohár z PET 0,3 l ( p95 mm) [50 ks] AKCIA!
Pohár z PET 0,3 l ( p95 mm) [50 ks] AKCIA!
2.8 €

Papierová miska 470 ml, biela, 25 ks, na polievku
Papierová miska 470 ml, biela, 25 ks, na polievku
3.8 €

papierová taška 36x33x32cm, hnedá, stáčané uško, 1ks
papierová taška 36x33x32cm, hnedá, stáčané uško, 1ks
0.55 €

Zákusková krabica KRAFT 19x 14 x 9 cm [50 ks] s výstužou,
Zákusková  krabica KRAFT 19x 14 x 9 cm [50 ks] s výstužou,
11.5 €


© 2009 obalr.sk Všetky práva vyhradené. Webdesign, webhosting Weblife.
Počet prístupov: 4740794